Vragen ? Neem gerust contact met ons op.
Vragen ? Neem gerust contact met ons op.
Wij bieden deskundigheid met een persoonlijke aanpak!
Wij bieden deskundigheid met een persoonlijke aanpak!

Kinderwens

Wetenschappelijk onderzoek heeft laten zien dat levensstijl invloed heeft op de gezondheid van uw baby. Het gezond beginnen aan een zwangerschap vergroot de kans op goede zwangerschapsuitkomsten. Een gezonde zwangerschap begint dus al vóór de bevruchting. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. De eerste weken van de zwangerschap zijn het belangrijkste in de ontwikkeling van een kind.

In de eerste acht weken na de bevruchting gebeurt er in de ontwikkeling van het kind heel veel. Daarna is het kind in aanleg in principe 'af', alle organen zijn gevormd. Doorgaans komt u er in deze periode achter dat u zwanger bent. Dan pas uw leefwijze aanpassen, is dus eigenlijk te laat.

Bereid u voor op een zwangerschap op het moment dat jullie besluiten dat er een baby mag komen. Dit kunt u onder andere doen door gezond te leven en te voorkomen dat het kind in wording wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden. Met een gezonde levensstijl draagt u bij aan de gezondheid van uw kind en kunt u de kans op zwangerschap verhogen.