Vragen ? Neem gerust contact met ons op.
Vragen ? Neem gerust contact met ons op.

Bereikbaarheid

Wij zijn te bereiken:

* Op het telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur op nummer:

0180-627459

* Bij spoedgevallen en bevallingen 24 uur per dag op de diensttelefoon met nummer:

06-54690115

* In geval van storing op het mobiele netwerk kunt u ons bereiken via 06-44134033.                      

*Door het stellen van een vraag via de button ‘Stel een vraag’ op onze website. (Let op: dit is niet bedoeld voor spoedeisende vragen en/of klachten)

* Ons email adres: info@verloskundigen-praktijk.nl (Let op: dit is niet bedoeld voor spoedeisende vragen en/of klachten) 

*Het inloopspreekuur:
Het is mogelijk om, zonder afspraak, op ons inloopspreekuur langs te komen. Dit spreekuur is, met uitzondering van de schoolvakanties, op woensdagmorgen van 8.30 uur tot 11.00 uur op onze hoofdlocatie aan het Middeldijkerplein 26 in Barendrecht-Carnisselande.

Op dit vaste tijdstip in de week kunt u vrijblijvend bij ons terecht voor vragen en advies. Als u van plan bent om u bij ons in te schrijven, kunt u kennis komen maken met onze praktijk en aansluitend een eerste afspraak maken. Ook als u nog een keer extra naar het hartje van uw baby wilt luisteren (dit is mogelijk na de 14e week van de zwangerschap), of een zwangerschapsverklaring wilt laten invullen, bent u van harte welkom op dit spreekuur.

Spreekuurdagen:

Onze spreekuren zijn van maandag tot en met vrijdag. Op woensdag of donderdag en vrijdag is er een speciaal intake-spreekuur. Dit spreekuur vindt plaats op onze locatie in Rhoon-Portland. De aanvangs- en eindtijden kunnen variëren. Tevens is er een avondspreekuur en 1x per 4 weken spreekuur op zaterdag.